Como podo darme de baixa de socio/a?

En Som Energia pensamos que tan doado e libre debe ser entrar a formar parte da cooperativa como doado e libre debe ser saír, polos motivos que sexa.

Para solicitar a baixa como socio/a, tes que encher o seguinte formulario: Formulario de baixa.

Unha vez verificados todos os datos e comprobado que non hai nada pendente (contratos, facturas, servizos ...) e que se cumpran os requisitos establecidos nos artigos 13, 14 e 21 dos Estatutos, tramitaremos a devolución do 100 € da achega obrigatoria ao capital social. Lembre que a baixa do membro implica tamén o reembolso das achegas voluntarias ao capital social ou a Generation kWh, se ten algunha, de acordo cos requisitos establecidos nos estatutos.

Para deixar de recibir os boletíns informativos que enviamos periodicamente ás persoas socias debes facer clic en "Darse de baixa", na parte inferior de calquera destes boletíns.