Mudar o correo electrónico onde recibir as notificacions

[També en: català] [También en: castellano] [Euskaraz ere eskuragarri]

Para cambiar o correo electrónico de notificación, debes facelo a través da Oficina Virtual de Som Energia, na sección de O meu perfil, tal como podes ver na imaxe seguinte:

Importante! Cando pidas modificar o enderezo de correo electrónico de contacto, recibirás en poucos minutos un correo de confirmación no teu correo electrónico (no novo).

Deberás facer clic sobre a ligazón que recibas que te conducirá á Oficina Virtual para que sexa efectivo o cambio solicitado. Se non completas este proceso de validación, os cambios non son efectivos.

A solicitude ten unha validez de 48 horas e, pasado este tempo, débese volver iniciar o proceso.

Que facer se non podes acceder ao correo electrónico antigo

Se perdiches o acceso ao correo electrónico antigo —e este é o que nos consta na nosa base de datos e, polo tanto, tampouco tes acceso á Oficina Virtual— escríbenos un correo a info@somenergia.coop e indicarémosche como proceder.