Como podo saber o meu número de socio/a?

[També en: català] [También en: castellano] [Euskaraz ere eskuragarri]

Para saber o voso número de socio/a de Som Energia, podedes facelo de dúas maneiras:

• Acceder á Oficina Virtual. Facer clic no despregábel de enriba á dereita e seleccionar «o meu perfil». A continuación, apareceranvos unha serie de datos do voso perfil, entre os que atoparedes o voso número de socio/a.

• Recuperar o correo electrónico que recibistes cando vos asociastes á cooperativa. Alí tamén atoparedes o voso número de persoa socia.