Como podo saber a potencia que preciso?

A potencia contratada para un fogar depende dos aparellos eléctricos que teñas, e sobre todo de cales son os que funcionan ao mesmo tempo.

É importante ter en conta se hai calefacción, vitrocerámica, quentador eléctrico, aire acondicionado, computadores, TV, etc

Segue o vínculo para consultar un breve documento orientativo, que che pode servir de axuda para calcular que potencia precisas na túa casa. Agardamos que che poida ser útil.

Para contratos con tarifa de acceso 3.0A de máis de 15kW de potencia contratada consulta este  vínculo