Estatutos da cooperativa

[També en: català] [También en: castellano] [Euskaraz ere eskuragarri]

A primavera do ano 2010 comézase a xestar Som Energia, un proxecto de participación cidadá para mudar o modelo enerxético.

O 11 decembro dese mesmo ano, celébrase a Asemblea Constituínte, onde se aproban os Estatutos da cooperativa, cos preto de 150 socios e socias de entón.

"Coa denominación de Som Energia, SCCL constitúese unha Sociedade Cooperativa de Consumidores e Usuarios, sen ánimo de lucro, suxeita aos principios e disposicións da Lei 18/2002, de Cooperativas de Cataluña [...]"

Podes topar os estatutos actuais de Som Energia neste vínculo